Voorwaarden Victoria MultiSportKamp


Het Victoria MultiSportKamp wordt voor deze eerste keer exclusief georganiseerd voor jeugdleden van Victoria die spelen in onze E- en onze D teams. In de toekomst, in coronavrije tijden, wordt het wellicht mogelijk voor iedereen om deel te nemen. Bedankt voor het begrip!


Boeking

Boeking vindt plaats door het formulier op deze website in te vullen en de betaling te verrichten. Een bewijs van boeking wordt automatisch verzonden naar het ingevulde email adres.
Zo makkelijk!

Alle boekingen worden verwerkt door Sylvia Kirschenmann / Sportkampkralingen.nl / Fresh Travel. Adres: Lusthofstraat 17b, 3062 WB Rotterdam

KvK. Rotterdam nummer 50269070.
BTW nummer NL195562306B01.
ABN AMRO, Rotterdam NL72 ABNA 0547 6200 39.

 

Corona
Wij zullen er alles aan doen om het MultiSportKamp volledig conform alle gestelde maatregelen uit te voeren. Hiervoor blijven wij constant in overleg met de SV en met onze eigen Corona verantwoordelijke in het bestuur. Mocht het MultiSportKamp niet door kunnen gaan wegens verscherpte Corona maatregelen wordt het volledige betaalde bedrag teruggestort.
Als een deelnemer niet kan meedoen omdat hij / zij ziekteverschijnselen vertoont en mogelijk Corona heeft, dan geldt een restitutie van 50% van het betaalde bedrag als de deelnemer uiterlijk 24 uur vóórdat het kamp begint wordt afgemeld.

Als een deelnemer (reeds) deels heeft meegedaan aan het kamp en tijdens het kamp ziekteverschijnselen vertoont dan geldt geen restitutie. In overleg kan er een kortingsvoucher beschikbaar worden gesteld voor een evt. deelname aan een evt. volgend kamp.

 

Annuleren
Bij annuleren van het MultiSportKamp gelden de volgende voorwaarden:
- In geval van annulering is de deelnemer gerechtigd een ander persoon in zijn plaats te stellen.
- Tot 30 dagen voor aanvang van 15% van de gehele som
- Vanaf de 30ste dag (inclusief) tot de 14e dag voor aanvang  35% van de gehele som
- Vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 1e dag voor aanvang 75% van de gehele som
- Op de dag van aanvang en tijdens het kamp 100% van de gehele som.

 

Gedrag

Wij gaan ervanuit dat iedereen met plezier mee zal doen aan het MultiSportKamp. Onze begeleiders hebben nu al veel zin in! Deelnemers moeten wel tijdens het Kamp alle redelijke aanwijzingen van de organisatie ter bevordering van een goede uitvoering van van het MultiSportKamp naleven. Tevens respecteren alle deelnemers de gedragsregels die de organisatie nageleefd wenst te zien tijdens het MultiSportKamp.
Als een deelnemer hinder of overlast oplevert, waardoor een goede uitvoering van de de activiteiten van het MultiSportKamp wordt bemoeilijkt, kan door deze deelnemer door de organisatie  van verdere deelname aan het MultiSportKamp worden uitgesloten. Dit is ter beoordeling van de uitvoerder van het MultiSportKamp. Er is in dit geval geen recht op restitutie van (een deel van) de betaling. Eventueel voortvloeiende kosten en schade komen voor rekening van de (ouders van) de deelnemer.

Minimum aantal deelnemers
Wij behouden het recht om de het MultiSportKamp niet door te laten gaan als het aantal deelnemers kleiner is dan het door ons bepaalde minimum.

Wijzigingen in het programma
Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Als deze activiteiten of diensten wegens omstandigheden niet kunnen doorgaan, kan er geen sprake worden gemaakt op restitutie. Er zal uiteraard een passend alternatief voor deze activiteit in de plaats komen.

 

Klacht

Een eventuele klacht dient ter plekke direct aan de begeleiding gemeld te worden zodat er meteen met een oplossing gekomen kan worden.