Organisatie

Samen met andere sportprofessionals van de sportvereniging van Victoria én eigen hockeytrainers zullen de deelnemers drie onvergetelijke dagen beleven. Zo gaan wij in de eigen sporthal zaalhockeyen maar ook een proefles tennis (ism met de Tennisvereniging en AtVantage Tennis school) en een proefles padel (uiteraard met Victoria Padel) staan op de planning. Twee excursies zijn inclusief: ééntje naar de schaatsbaan Rotterdam, die exclusief voor onze groep is afgehuurd, en ééntje naar een de ski & snowboardbaan om met z'n allen te gaan knallen op de pistes!

 

Uiteraard wordt ieder kind goed begeleid in vaste groepjes met een vaste begeleider, die tevens trainer is bij Victoria Hockey Vereniging. Voor een opzet van het programma en wat inclusief is bij het MultiSportKamp kun je kijken onder het kopje "Programma". Om je op te geven, klik hier.

 

Verantwoordelijk voor de organisatie is Sylvia Kirschenmann, Technisch Directeur voor de Jeugd (breedte) van HV Victoria en eigenaar / oprichter van Family Jam, de leukste wintersportvakanties voor de hele familie. Vanaf 1994 is Sylvia ondernemer in de sport en brengt zij graag iedereen in beweging. Naast haar taken bij Victoria waarbij zij verantwoordelijk is voor trainers en trainingen werkt zij aan haar wintersportreizen voor families onder de naam Family Jam.